Alles voor Vrouwen die van Fietsen houden

Fiets Gadgets & Accessoires

Naast de noodzakelijke onderdelen van je fietsuitrusting, zijn er natuurlijk ook hoop fiets gadgets en accessoires te verkrijgen. Op dit onderdeel van de site vind je een tips en reviews op het gebied van fiets apps, fiets en sport gadgets en accessoires.

Fietsaccessoires & gadgets op gebied van gezondheid

Om te monitoren hoe het staat met je conditie, wordt er al jaren gebruik gemaakt van hartslagmeters. Waar er vroeger gebruik gemaakt werd van banden die om de borstkas bevestigd moesten worden, zien we de laatste tijd steeds hippere sporthorloges met hartslag functie verschijnen. Deze hartslaghorloges kunnen naast de tijd weergeven ook fungeren als stopwatch of rondeteller. Vaak bieden nieuwere modellen sporthorloges je de mogelijkheid om je training online te analyseren. Daarnaast zijn er ook sport en hartslaghorloges met gps functie, vaak geproduceerd door producenten uit de navigatie markt, denk hierbij aan TomTom en Garmin. Ook Nike heeft recent een sporthorloge met GPS geïntroduceerd. Let op: deze horloges houden bij waar je hebt gefietst, zodat je dit later kunt analyseren. Ze werken nu (nog) niet als navigatie!

Fietscomputers

Ondertussen een klein beetje old-school, maar daardoor niet minder nuttig of secuur: de fietscomputer.

Overige gadgets voor op de fiets

Van koptelefoons tot telefoonhoesjes voor op de fiets.

Fietstrainingaccessoires

De bekendste accessoire voor tijdens fietstrainingen zijn natuurlijk de fietstrainers. Met een fietstrainer kun je binnen fietsen, ideaal dus om in het laagseizoen toch je fietsconditie te behouden.

Fiets apps

Apps speciaal voor fietsers, of sport apps die gebruikt kunnen worden door fietsers. Apps zijn uitvoerig getest en worden natuurlijk gereviewed.

De beste fiets gadgets en accessoires volgens LadyCycle.nl

Speciaal voor de lezers, de selectie van de beste fiets gadgets en accessoires volgens de LadyCycle.nl redactie!

Fiets Accessoires aanbiedingen

Alle lopende aanbiedingen voor fietsaccessoires vind je hier:

© Copyright 2015
LadyCycle