Alles voor Vrouwen die van Fietsen houden

Dames Fietskleding

Goede dames fietskleding is belangrijk voor een comfortabele rit. Maar wie zegt dat comfort ten koste moet gaan van het uiterlijk? Hier vind je alle trendy en comfortabele dames fietskledij.

Dames fietskleding, 100% nodig om te hebben?

De absolute basics wat betreft fietskleding bestaan uit:

  • Dames Fietsbroek – Voor iedereen die haar zitcomfort tijdens en na de rit wil verhogen.
  • Fietshelm – Safety first! Draag altijd een fietshelm om ernstig hoofdletsel te voorkomen.

Dames Fietskleding, handig om te hebben?

Uiteraard kun je de rest aanvullen met je normale sportkleding, maar er zijn ook speciale fietsvarianten van onderstaande kledingstukken verkrijgbaar:

  • Fietsschoenen – Het is even wennen, maar daarna wil je niet meer zonder!
  • Fietsshirts – Goed aansluitende shirts, met ventilerend of juist verwarmend vermogen en mogelijkheid tot open ritsen voor tijdens de allerwarmste dagen!
  • Fietsjassen – Dunne fietsjacks, wind- en waterdicht zodat je ook bij minder goed weer gewoon op je fiets kunt stappen.
  • Fietshandschoenen – Om ook tijdens de langere ritten geen last te krijgen van je handen en voldoende grip te houden op je stuur.
  • Fietsondergoed – Geen onderbroek, maar je kunt natuurlijk wel een vocht regulerend of warmte vasthoudend shirtje onder je fietskleding dragen. Daarnaast mag een goede sportbh natuurlijk niet ontbreken!
  • Fietsbrillen – Ze zien er supersnel (en een tikje mannelijk) uit, maar verhogen wel het fietscomfort door wind en regen uit je ogen te houden, of natuurlijk door het UV filter.
  • Fietssokken – Korte sokjes die bijna niet ziet of juist compressiekousen?

Bekijk het volledige aanbod fietskleding voor dames bij bol.com.

Dames fietskleding kopen, budget tips

Wanneer je fietskleding gaat aanschaffen, zul je ontdekken dat dames fietskleding in verschillende prijsranges beschikbaar zijn. Er zijn verschillende merken. Zo kun je bijvoorbeeld bij Decathlon.nl dames fietskleding kopen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heb je natuurlijk fietskleding van de grote merken en van speciale fietsmerken. Onder de mannen zijn de pakken van de profrenners en ploegen vaak erg geliefd, maar deze zijn behoorlijk aan de prijs.

© Copyright 2015
LadyCycle